
به گزارش پی ام نیوز و به نقل از درگاه الکترونیکی شهرداری اصفهان، شهری که یک سوم رسته های صنایع دستی جهان را در دل خود جای داده و شهرت آن در حوزه صنایع و تولید زبانزد است، تا چندی پیش از فقدان یک نمایشگاه بین المللی استاندارد و بر پایه مباحث اصولی ساختمان و فضای نمایشگاهی رنج می بُرد. اما اکنون با توجه به اجرای ابرپروژه نمایشگاه بین المللی، می توان امیدوار بود که صنعت اقتصاد توریسم و نمایشگاهی اصفهان متحول شود.
پروژه بزرگ نمایشگاه بین المللی، با توجه به رعایت استانداردهای موجود و استفاده از سازه ای مدرن و متفاوت به عنوان یکی از قطب های بین المللی نمایشگاه های کشور به شمار می رود. بنابراین سعی شده در طراحی نمایشگاه بین المللی اصفهان تمامی امکانات و زیر ساختهای لازم نمایشگاهها مطابق با استانداردهای جهانی پیش بینی شود.

این پروژه که نتیجه تلاش جهادی مدیران شهری است با حضور محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه، کلنگ زنی شد و با وجود امکاناتی همچون فضای نمایشگاهی استاندارد، مسجد، رستورانها، پارکینگ، فضای سبز، اتاقهای مذاکره، سالن همایش، گمرک، پست، بانک و صرافی می تواند ماندگاری یک گردشگر را در شهر اصفهان را تا ۴ روز افزایش دهد.
معاون عمران شهری شهرداری اصفهان در خصوص این پروژه گفت: عملیات اجرایی پروژه نمایشگاه بین المللی اصفهان در آذرماه ۹۴ آغاز و قرار است در نیمه دوم امسال این مهم تکمیل شود.
ایرج مظفر با بیان اینکه ۶۰ درصد از سهم نمایشگاه در اختیار شهرداری اصفهان است، افزود: این پروژه با مشارکت شهرداری اصفهان و شرکت نمایشگاهها در کمربندی شرق اصفهان، بین سازمان انرژی اتمی و پادگان شهید بهشتی ناجا در دست اجراست.
وی به هزینه های اجرایی این طرح اشاره و اعلام کرد: هزینه اجرایی جهت بهره برداری از سالن علامه مجلسی ۹۲۰ میلیارد ریال و هزینه اجرای فاز اول ۱۵۰ میلیارد ریال بوده است.
معاون عمران شهری شهرداری اصفهان مساحت فاز اول طرح را ۱۷ هکتار عنوان کرد و گفت: فاز اول پروژه شامل سالن اصلی علامه مجلسی به همراه زیرساخت های لازم اولیه شامل ساختمان الکتریکال، ساختمان مکانیکال، ساختمان اداری، ساختمان پشتیبانی، فضای سبز، فضای خدماتی، پیاده روها، جاده های داخلی، جاده های خارجی، سرویس های بهداشتی، ساختمان ورودی سالن علامه مجلسی، گمرک، پست، صرافی، بانک و پارکینگ روباز است.
مظفر خاطرنشان کرد: در فازهای بعدی پروژه نیز هشت سالن هفت هزار متری، مسجد، فودکورت ها، سالن همایش و رستوران ها دیده شده است که به مرور تکمیل خواهد شد.
وی به ویژگی های این پروژه اشاره کرد و گفت: این پروژه بر اساس چشم انداز ۲۰۰ ساله ساخته شده و عمر مفید ساختمان، ۲۰۰ سال است.
وی تاکید کرد: در آینده برای اضافه کردن هر گونه تکنولوژی جدید در بخش آی تی، برق و مکانیک نیاز به تخریب کانال ها نیست و به همین شکل می توان از آن ها استفاده کرد.
منبع: درگاه الکترونیکی شهرداری اصفهان
