
به گزارش پی ام نیوز و به نقل از پایگاه خبریعصر نمایشگاه، نمایشگاه جیتکس ۲۰۱۷ در حالی امروز پنجشنبه به پایان میرسد که تیمهای ایرانی، حضور موفقی در این رویداد داشتند. باقر بحری در این باره گفت: سازمان نظام صنفی رایانهای، به عنوان نماینده قانونی بخش خصوصی فناوری اطلاعات در ایران، خود را موظف به حمایت از تمام بخشهای این صنعت میداند. بنابراین طبیعی است که برای توسعه کسب و کارهای نوپا، به عنوان آینده صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور تلاش کرده و نقش خود را ایفا کند.
وی افزود: با این دیدگاه رویداد الکاماستارز شکل گرفت و سومین دوره آن، به عنوان بزرگترین رویداد استارتاپی خاورمیانه در بیست و سومین نمایشگاه الکامپ برگزار شد. در این رویداد نزدیک به ۴۰۰ استارتاپ در مرغوبترین سالن نمایشگاه بینالمللی تهران گرد هم آمده و ایدهها و محصولات خود را به سرمایهگذاران، مشتریان و بازدیدکنندگان معرفی کردند.
نایب رییس سازمان نصر ادامه داد: همچنین استارتاپهای برتر الکاماستارز معرفی شدند و همان طور که وعده داده بودیم، این استارتاپها به نمایشگاه جیتکس ۲۰۱۷ اعزام شده و در سالن FUTURE STARS حضور یافتند.
بحری گفت: استارتاپهای تحلیل ارتباط برنا، موزرا، کامنت ماینر که عنوان سه رتبه نخست الکام استارز ۹۶ را از آن خود کردند و همینطور استارتاپهای کیف پول شخصی نیو، پونز، اسمارت وای فای، ویزلاک، لینکپ و باشگاه فرهنگی شباویز با حمایت سازمان به نمایشگاه جیتکس ۲۰۱۷ فرستاده شدند.
وی درباره دلایل اعزام تیمهای استارتاپی به جیتکس گفت: در سال گذشته تیمهای برتر دوره دوم الکاماستارز به نمایشگاه سبیت اعزام شدند و تجربه بسیار خوبی کسب کردند. این تیمها توانستند با سرمایهگذاران و مشتریان جدید ارتباط برقرار کرده و تجربه بسیار خوبی از حضور در یک نمایشگاه بینالمللی و در کنار استارتاپهایی از سایر نقاط دنیا کسب کردند.
نایب رییس سازمان نصر گفت: با توجه به تغییراتی که در نمایشگاه سبیت رخ داده است، تصمیم گرفتیم برندگان دوره سوم به نمایشگاه جیتکس اعزام شوند. البته این موضوع چند حسن دارد از جمله این که امکان یافتن سرمایهگذار و مشتری در منطقه قاعدتا برای استارتاپها فراهمتر است.
بحری با بیان این که حضور در رویدادهای بینالمللی فرصت ارزشمندی برای افزایش تجربه استارتاپهای ایرانی است گفت: حمایت از استارتاپها تنها نباید به ارایه تسهیلات محدود شود. آنها نیاز به کسب تجربه، یادگیری و البته ایجاد فرصت برای ارتباط با شرکتها و فعالان بینالمللی حوزه ICT هستند. ما هم به سهم خود در این راه گام برداشته و تیمهای برتر الکاماستارز را به نمایشگاه اعزام کردیم.
وی با بیان این که استارتاپهای ایرانی با کسب تجربه بیشتر میتوانند کسب و کار خود را در سطح منطقه گسترش دهند گفت: در نمایشگاه دو تا از استارتاپهای منتخب الکاماستارز موفق شدند به جمع ۵۰ استارتاپ برتر نمایشگاه راه یابند که همین موضوع نشان میدهد بچههای ایرانی توان حضور و رقابت در در رویدادهای بینالمللی را دارند.
بحری گفت: براساس گزارش اولیهای که دوستان استارتاپی حاضر در نمایشگاه به ما دادند، آنها توانستند ارتباطات خوبی با سرمایهگذاران و شرکتهای داخلی و خارجی برقرار کرده و از این فرصت به خوبی استفاده کردند.
وی با بیان این که نمایندگان مجلس و دولت به بازدید از استارتاپهای ایرانی پرداختند گفت: مسوولان کشور در حمایت از استارتاپها هم صدا هستند و باید همراهی و همکاری هم برای تقویت و توسعه صنعت ICT بکوشیم.
منبع: پایگاه خبری عصر نمایشگاه
