
به گزارش پی ام نیوز و به نقل از کولهپشتی، انتظار میرود که کشور امارات متحده عربی هزینه و سرمایهگذاری خود را در بخش گردشگری و مسافرت در طی ۵ سال آینده بهطور پیوسته افزایش دهد و در سال ۲۰۲۲ به بیش از ۵۶ میلیارد دلار برساند. این هزینههای بالا و روند افزایشی در هزینه به دلیل پروژههای جدید مگا در بخش بازار است.
آنالیزهای بهدستآمده از اطلاعات جدید مرکز نظارت بینالمللی مشاغل (BMI) و همچنین شورای جهانی سفر و گردشگری (WTTC) نشان داد که کل هزینههای صورت گرفته در زمینه گردشگری توسط کشور امارات در سال ۲۰۱۷ حدود ۵/۴ درصد افزایش یافته است و به بیش از ۴۲ میلیارد دلار رسیده است.
پیشبینی میشود که رشد بازار گردشگری کشور امارات متحده امارت همچنان ادامه داشته باشد و این روند روبه رشد به دلیل وجود پروژههایی مثل Marsa Al Arab، یک مرکز تفریحی توریستی ۱.۷ میلیارد دلاری در نزدیکی Burj Al Arab، پارک جهانی IMG Worlds of Legends، پارک ملی Formula One در دبی، شش پرچم در پارکها و استراحتگاههای دبی است. البته باید به این پروژهها هزینههایی مثل مراکز خرید و مکانهای فرهنگی اضافه کرد.
این پروژههای بزرگ به هدف آمادگی دبی برای برگزاری نمایشگاه Expo 2020 آغاز شدهاند و هدف آنها ایجاد طیفهای مختلف تفریح و سرگرمی در امارات تا سال ۲۰۲۰ است که پیشبینی میشود ۲۰ میلیون بازدیدکننده داشته باشد. طبق بررسیهای صورت گرفته، صنعت گردشگری در کشور امارات متحده عربی در سال ۲۰۱۶ حدود ۱/۱۲ درصد از تولید ناخالص ملی این کشور را شامل شده است و به حدود ۳/۴۳ میلیارد دلار رسیده است.
همچنین هزینه سفرهای تفریحی در سال ۲۰۱۶ حدود ۳۱/۳۱ میلیارد دلار بوده است که حدود ۷۷ درصد از کل درآمد گردشگری کشور امارات در این سال بوده است؛ این در حالی است که سفرهای تجاری تنها ۲۳ درصد از درآمدهای گردشگری را به خود اختصاص دادهاند و حدود ۱۳/۹ میلیارد دلار بوده است.
درآمد سفرهای تجاری امارات از سال ۲۰۱۱ تا سال ۲۰۱۶ بیش از ۹ درصد رشد داشته است و درآمدهای سفرهای تجاری حدود ۸۳/۱۰ درصد در مدت مشابه رشد داشته است. دادهها همچنین نشان میدهند که در سال ۲۰۱۶ حدود ۹/۱۴ میلیون مسافر در هنگام اوقات فراغت و کسبوکار از امارات متحده عربی بازدید کردهاند که نشاندهنده افزایش ۹/۴ درصدی نسبت به سال قبل است. تعداد بازدیدکنندگان این کشور در سالهای اخیر بهطور پیوسته رشد داشته است، زیرا بازارهای این کشور و همچنین مکانهای گردشگری آن متنوع شدهاند. خاورمیانه بزرگترین مقصد بازدیدکنندگان بوده که سهم آن در سال ۲۰۱۶ به ۶/۲۸ درصد رسید و پسازآن منطقه آسیا و اقیانوسیه ۷/۲۵ درصد و اروپا ۱/۱۷ درصد بود.
منبع: کولهپشتی
